Контролна тренировка на клубове от БФТ – ITF

На 27.11.2021 г. на ст. „Васил Левски“, гр. София се проведе контролна тренировка в дисциплината спаринг на клубове от БФТ – ITF. Участие взеха около 30 състезатели от клубове от гр. София, гр. Севлиево и гр. Габрово -ТК „Левски Ангели“, ТК „Хари”, ТК „Акила“, ТК „Феникс”, ТК „Тервел” и ТК „Некст”.

Основна цел на мероприятието, бе обиграването на юноши и девойки за предстоящото Световно първенство в Беларус. Съвместната тренировка допринесе както за обмяната на опит, така  и за сплотяването на приятелствата между клубовете.
На единия доджанг, опит обмениха и деца, за някои от които това беше дебют на спаринга в таекуон-до, но може би ги очакват много успехи за в бъдеще! Две от тях са малките възпитаници на ТК „Феникс” Никола Терзийски (жълт колан) и Максим Алексиев (зелен колан), които за първи път играха свободен спаринг, при това с деца, имащи опит от състезания. Представянето на Макси и Никола беше впечатляващо и оценено и от треньорите на другите клубове!

Спаринг тренировката завърши със състезание по форма, за десерт на участниците!
Благодарности към домакините от ТК „Левски Ангели“ и всички колеги от клубовете! Благодарност и към всички ученици и състезатели, отдали време, желание и отговорност!
Таекуон!