Летен лагер Банско, 2021

От 14-ти до 21-ви август, 2021 г.  в гр. Банско, х-л „Олимп“ се проведе традиционният летен лагер на ТК „Феникс“.

Участие взеха общо 40 възпитаници на клуба.

Тренировъчната програма включваше двуразови и триразови тренировки в дисциплините „спаринг“, „форма“ и „специална техника“, а сутрините започваха с крос.

Тео и Криси получиха наградите си от миналогодишния онлайн фестивал на клуба – медали и книгата „Детска енциклопедия на таекуон-до“ с автор М. Трифонов.

На 20.08.2021 г. се проведе VI вътрешен турнир на ТК „Феникс” в дисциплината „форма“. Мероприятието бе текуща проверка за нивото на учениците, обратна връзка за треньорите и допълнителна практическа школовка за съдиите. Между съревнованията на участниците в различните категории, беше обърнато внимание на персонални и общи грешки на състезателите, както и на корекции в аргументацията при оценяването от страна на съдиите. Специални награди бяха три купи за най-техничен състезател в съответните възрастови категории. Завоюваха ги Никола Терзийски, Максим Алексиев и София Кечиджиева, които приложиха най-добре познанията си по теория на силата на практика!

 

След турнира се състоя и церемония по награждаване на участниците в летния лагер, а родителите на Никола Терзийски ни изненадаха с голяма торта „Феникс“.

Въпреки типичната за сезона ентеровирусна инфекция, която повали голяма част от участниците в лагера още на втория ден, но премина също толкова бързо, мероприятието протече по план и с много игри и незабравими мигове!

 

 

Клубът благодари на всички свои помощник инструктори за оказаната безрезервна помощ при овладяването на ситуацията. Още едно потвърждение, че спазвайки принципите на бойното изкуство в семейството на таекуон-до можем да преминем през всички бури на живота!

Клубът изказва своята благодарност и към лекарите от гр. Разлог, родителите и управата и персонала на х-л „Олимп“!