ТК „Феникс” кани своите възпитаници на летен лагер, гр. Банско, 2024 г.!

Таекуон-До клуб „Феникс“ кани своите възпитаници на традиционния летен лагер в гр. Банско, който ще се проведе от 7 до 14 юли тази година!
Лагерът е подходящ за всички възпитаници на клуба, навършили 7 г.
Тренировъчният лагер е време и място, където децата бързо напредват в познанията и уменията си, благодарение на ежедневните двуразови тренировки в продължение на цяла седмица. Наред с това, те се приобщават и започват да възприемат клуба като един отбор, намирайки по-широк приятелски кръг, виждайки пример и подкрепа от по-напредналите и успешни деца, извън рамките на рутинната тренировка в групата, в която посещават часовете си.
Децата се приучават в самостоятелност, дисциплина, грижа и отговорност към себе си и един към друг. Доказателство за това са вече порасналите деца на клуба, участвали системно в лагерите от малки, които днес обгрижват и помагат на най – малките лагерници от новото поколение. На лагера, децата откриват нова мотивация и нови цели в заниманията си. Засилва се интересът им към бойното изкуство.
Теоретичното обучение в съчетание с тренировките по време на лагера, осигуряват добрата им подготовка и успешното им представяне на изпитите за колани, където всички, без колебание желаят да участват!
Лагерът има и ключова роля относно непрекъснатостта на тренировъчния процес. Лятото е сезон, през който много деца прекъсват обучението си с месеци наред, изостават от групата и това се отразява на бъдещата им подготовка.
Чрез преживяното по време на лагера, децата израстват и често, при по-малките деца, лагерът се оказва преходното звено от обичайната посещаемост на тренировки, към желанието за участие в първите големи състезания и път към извоюването на бъдещите успехи – път по който се учат да побеждават, да приемат загубите и да продължават да се надграждат, както физически, така и като личности!
За контакти и записване:
GSM: 0888 557 236 – М. Трифонов