„FENIX TKD CHALLENGE 2020″ FESTIVAL

На 9-ти и 10-ти май, 2020 г. ТК Феникс проведе Онлайн Таекуон-до Фестивал под надслов „Fenix TKD Challenge“. Поканени да участват бяха всички възпитаници на клуба без значение от възраст и степен! Щастлив съм, че взеха участие и мои ученици, които не са се включили в дистанционното обучение и не се бяхме виждали отдавна!
Въпреки времената на изпитания, ТК Феникс ще продължи да радва и да се грижи за своите възпитаници! При мен останаха много награди, които поради затварянето на залите, не достигнаха до моите ученици, за които бяха предназначени. Тъй че няма да скрия, че това мероприятие донесе огромна радост и на мен самия! Между наградите бяха и четири купи „INDOMITABLE SPIRIT 2020“, които завоюваха четирима лауреати, отличили се с най-добро и оригинално представяне на мероприятието.

Фестивалът включваше изпълнение на форма, изпълнение на техники с крака в свободна форма и викторина с въпроси от историята, символиката в таекуон-до, начините на изпълнение на техниките в различните движения и „теория на силата”. На изпълнението на техниките с крака, децата демонстрираха много креативност, артистичност и умения!

Всички участници получиха сертификат и медал за „Неукротим Дух“ и книгата „Детска енциклопедия на таекуон-до“.

Цяло изпитание бе за мен вземането на решение, кои са участниците, носители на купата на ТК Феникс „Indomitable Spirit 2020“.
На викторината в повечето групи силите бяха сравнително изравнени. На ударите с крака, някои участници се откроиха с техника, други с повече артистичност! При изпълнението на форми имаше голяма конкуренция особено при по-малките деца.
И така, след комплексна оценка, специалните награди отидоха в ръцете на:
1. БРАНИМИР ЧОЛАКОВ, който е на 7 г. и демонстрира завидна техника и концентрация за възрастта си и на фестивала изпълнява много добре форма, изучена изцяло по време на дистанционното обучение. Отлично е и представянето му на викторината!
2. ЕМИЛ ЦАНЕВ с отлично изпълнение на форма, артистичност и познания.
3. КАЛИНА КАМБИТОВА също с отлично комплексно представяне на фестивала.
4. МАКСИМ АЛЕКСИЕВ, който уверено защити знанията си на викторината с отлични и изчерпателни отговори, както и демонстрира трудни техники и прецизна точност на ударите с крака.

Фестивалът завърши с ИЗНЕНАДА и тя е, че си позволих да направя едно тайно съревнование между черните колани от клуба, извън регламента на мероприятието! Така че купите станаха пет!!!
Честито на СОФИЯ КЕЧИДЖИЕВА, I дан, която е част от клуба от 4 годишна възраст и резултатите личат! Считам, че достойно заслужи извънредната награда в условията на извънредно положение!
Сега вече съм напълно удовлетворен и обявявам край на фестивала!

Ето и кадри от  награждаването!

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ за чудесното им представяне, старанието и мотивацията, с които заслужиха своите награди!!!

БЛАГОДАРЯ НА ВАС РОДИТЕЛИТЕ, които успяхте да ме трогнете в публични коментари и на лични съобщения, за оценката на труда ми и най-вече за обратната връзка относно положителното въздействие върху Вашите деца и мои възпитаници!

Сабумним М. Трифонов!