ТК “Феникс” проведе летен лагер 2020

От 15-ти до 22-ри август 2020 г., в гр. Банско за шеста поредна година, се проведе традиционният тренировъчен лагер на клуба.

Водещи инструктори бяха Сабумним М. Трифонов, VI дан и Сабумним К. Кукушев, VI дан.

 

Всеки ден се провеждаха триразови тренировки. Сутрините започваха с крос. Приоритетно, вниманието бе насочено към дисциплините форма, спаринг и специална техника.

По време на лагера, на 20-ти август се проведе технически семинар в две сесии, воден от Сахьоним Вергилий Ситнилски, VII дан. Мероприятието бе изключително ценно, като детайлно бяха разучавани базовата техника и спаринга в таекуон-до. Гости на мероприятието бяха и ученици от ТК “Хоук”, гр. Банско.

Състоя се и вече превърналата се в традиционна тренировка с приятелите от ТК “Чо Елит” – WT, гр. Разлог. Поради огромното желание на децата от двата клуба, в рамките на лагера се проведе и втора съвместна тренировка.

Организирана бе и разходка с тренировка в планината, за да се насладим на красотата на Пирин.

Наред с тренировките, лагерът бе изпълнен с много игри, забавления и плаж на басейна. Единственият недостатък на лагера беше, че приключи и никой не искаше да си тръгва!

Лагерът завърши с връчване на сертификати на участниците и с викторина с награди – лакомства, организирана перфектно от помощник инструктор Виктория Иванова, която помагаше самоинициативно и неуморно в организацията на лагера!

Ръководството на клуба благодари на всички старши ученици – отговорници за помощта и отлично свършената работа! Поздравления и за всички участници, обогатени с нови знания и умения!

Таекуон!