Х Вътрешен турнир и годишни награди, 2023

На 26.11.2023 г. в залата на ТК „Феникс“ се проведе Х Вътрешен турнир в дисциплина „форма“ и церемония по връчване на годишните награди. Най-малките и начинаещи деца участваха в състезание „таекуон-до игри“!

Невероятният предколеден турнир събра 70 възпитаници на ТК „Феникс“! Всички деца заслужиха грамоти и медали, както и традиционните таекуон-до календари за настъпващата 2024 година.
На 17 състезатели, съдии и треньори бяха връчени награди за принос към развитието на клуба за 2023 година!
Четирима състезатели получиха специалните награди на клуба, плод на много усърден и системен във времето труд:
Филип Цонев  – „Високи спортни резултати, 2023“ със сребърен медал в дисциплина „форма“ в конкуренция с 41 състезатели на „България Оупън“ и сребърен медал в дисциплина „спаринг“ на дебюта си на „София Оупън“;
Емил Цанев –  „Високи спортни резултати, 2023“ с два златни медала в дисциплина „форма“ на „София Оупън“ и „Охрид Оупън“ и два сребърни от „Сърбия Оупън“ и „България оупън“;
Ева Димитрова – „Най-добро класиране, 2023“ със седем златни медала в дисциплина „форма“ от шест международни турнира (Сърбия, Босна и Херцеговина, Охрид, „София Оупън“, „България Оупън“ и Държавно първенство);
Никола Терзийски – Най-високи спортни постижения, 2023“ с бронзов медал от Европейското първенство в Лидо ди Йезоло, Италия, два златни медала в дисциплина „форма“ от „IV Гранд При“, Босна и Херцеговина и от „Охрид Оупън“, както и  златен медал в дисциплина „спаринг“  от „България Оупън”!
Сабумним Мирослав Трифонов също получи подаръци от своите възпитаници!
Демонстративният отбор на клуба изнесе зрелищна демонстрация по самозащита пред най-малките таекуондисти и техните родители.
  
Благодарим на всички деца, съдии, треньори и родители за подкрепата и доверието, което ще продължи да дава резултати!
Специални благодарности към съдиите и треньорите, без които този празник за децата нямаше да може да се реализира!
Респект към родителите, които възпитават в децата си доверие и уважение към треньора и клуба и постоянство в учението и тренировките!