Церемония по връчване на годишни награди и VIII вътрешен турнир на ТК „Феникс“

На 27.11.2022 г. в залата на ТК „Феникс“ се проведе празничният VIII вътрешен турнир на клуба в дисциплината „форма“. Участие взеха общо 70  негови възпитаници от бял до черен колан. Най-малките деца и начинаещи таекуондисти се състезаваха в интересни таекуон-до игри, развиващи различни качества и направиха истинска атракция за своите родители!

По време на турнира се състоя церемония по връчване на годишните награди за принос към развитието на клуба и призове за най-добри състезатели на 2022 година. Наградени бяха всички съдии, представящи клуба на държавно и международно ниво, както и всички състезатели с класирания на национални и международни форуми. Специална награда за цялостен принос в развитието на клуба, бе връчена на Сабум Ним Костадин Кукушев.

Наградите за състезател на годината получиха Никола Терзийски, Максим Алексиев, Виктория Иванова, Димана Маркова и Теодор Станков. Критериите за присъждане бяха както брой призови класирания през годината, така и лични наблюдения и впечатления на старши треньора Сабум Ним М. Трифонов по време на състезанията през 2022 г.

Бяха раздадени и традиционните коледни календари на клуба за предстоящата 2023 година.